contact

felicia stoutjesdijk

Psycholoog NIP
Cognitief Gedragstherapeut VGCt
Theraplay ® Coach

praktijk stoutjesdijk

Molslaan 121
2611 RK Delft
06-155 03 899 (gewijzigd nummer sinds 1-8-2015)
info@praktijkstoutjesdijk.nl
KvK nr: 60222247

wachttijd:

Helaas is er een aanmeldstop, aanmeldingen niet mogelijk. Voor overleg of meedenken kunt u mij mailen en een telefoonafspraak maken.

telefonische bereikbaarheid:

ma. t/m vrijdag onder kantoortijden. Wegens volle agenda verzoek ik u eerst een belafspraak te maken via de mail.
Buiten kantoortijden kun u voor spoedeisende gevallen uw huisarts raadplegen of de waarnemend arts.

behandelingen vinden plaats op:

Dinsdag tussen 9:00-15:00 uur
Woensdag tussen 9:00-15:00 uur
Donderdag tussen 9:00-21:00 uur
Zaterdag op even weken tussen 9:00-17 uur

Vakantiesluiting:

Praktijk is gesloten tijdens schoolvakanties.

Coronamaatregelen:

Praktijk Stoutjesdijk volgt de Corona-maatregelen zoals aangegeven door het RIVM, Rijksoverheid en de richtlijnen van de vakvereniging Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP). Therapie of ouderbegeleidng via beeldbellen heeft de voorkeur maar bij goede gezondheid kunnen we ook op de praktijk afspreken waarbij we de richtlijnen volgen. Bij sessie op de praktijk geldt:

  • Bij verkoudheidsklachten verplaatsen we de afspraak of spreken af via beeldbellen.
  • Voor start sessie handen wassen.
  • 1,5 meter afstand tussen bank en stoel of we zitten aan tafel met een coronascherm tussen ons in.
  • Verder ben ik regelmatig in de weer met desinfecterende doekjes.
  • De kamer wordt voor en na elke afspraak geventileerd.
  • Er zijn mondkapjes aanwezig, indien gewenst.

Algemene informatie over beveiligd mailen door en met Praktijk Stoutjesdijk:

Praktijk Stoutjesdijk mailt privacygevoelige informatie vanaf een beveiligd mailadres; praktijkstoutjesdijk@zorgmail.com. Om de privacy van mijn cliënten beter te borgen en te voldoen aan de AVG-wetgeving, heb ik een abonnement genomen op deze service die beveiligd mailen mogelijk maakt. Het vraagt van u wat extra klikken om een code in te voeren. Mij mailen kan in reply op een mail van mij vanuit zorgmail óf gewoon via mijn oude mailadres info@praktijkstoutjesdijk.nl. Mijn mail aan U blijft 90 dagen te lezen. Uw antwoord kunt u i.v.m. waarborgen van de veiligheid niet terugvinden in uw mailbox. Deze wordt bij mij opgeslagen in een beveiligde omgeving.

Als u inhoudelijke informatie wil mailen, is het aan te raden om dit in een veilige omgeving te doen en mij dus óf eerst een mail te sturen met verzoek vanuit zorgmail terug te mailen, óf u pakt een oude zorgmail-mail en gebruikt die. Maar het staat u natuurlijk vrij om (voor eigen verantwoordelijkheid) info@praktijkstoutjesdijk.nl te gebruiken.

locatie en bereikbaarheid

Praktijk Stoutjesdijk ligt op een mooie plek in het oude, historische centrum van Delft. Vlakbij het mooiste en gezelligste plein van de stad: de Beestenmarkt en in de zelfde straat als de Hema. Terwijl uw kind bij Praktijk Stoutjesdijk is, kunt u het wachten veraangenamen met een kopje koffie.

u bereikt praktijk stoutjesdijk per trein

U verlaat station Delft (centraal)
Via de voorzijde, komt u bij het stationsplein. U steekt de weg over (de Phoenixstraat) en loopt een smalle steeg in: Barbarasteeg. Deze steeg loopt u rechtdoor uit en steekt twee bruggen over. U loopt dan tegen een gracht aan (Brabantse Turfmarkt) en gaat links af. Voorbij de Albert Hein (aan uw linkerhand) gaat u rechts de Molslaan op. Na 300m op nummer 121 vindt u Praktijk Stoutjesdijk. Looptijd vanaf het station: 10-15 minuten.

u bereikt praktijk stoutjesdijk per auto

U rijdt naar de Zuidpoortgarage (staat op borden aangegeven). Parkeer aldaar en loop naar boven (het Bastiaanplein),ga tussen de BCC en winkel So Low de straat in. Steek de brug over en ga rechtdoor de Kruisstraat in, neem dan de eerste straat rechts: de Molslaan. Looptijd vanaf de parkeergarage 3-5 minuten.